Goede architectuur maak je samen

Hotel The Grand
Binnenplaats entree The Grand

Denkschakelkracht

We leven in een tijd van verandering. De dynamiek in onze samenleving is direct van invloed op de architectuur. Standaard processen en dito oplossingen voldoen niet meer. Flexibel zijn en kunnen schakelen – in denken en doen – is de nieuwe norm. Bij Boparai Associates Architekten weten we wat dit betekent voor onze rol als architect. We noemen dit denkschakelkracht. Het meedenken en snel schakelen binnen een project is onze grote kracht.

Samenwerken 2.0

Ons doel is altijd het maken van kwalitatieve architectuur in de vorm van comfortabele plekken om te verblijven en/of te wonen. Maar onze rol als architect gaat verder. Samen brengen we de diverse (commerciële) belangen binnen het project in balans en ontzorgen wij onze directe opdrachtgever zo veel als mogelijk. Samen winnen we tenders op basis van een sterke combinatie van ontwerp en techniek; een raak schetsontwerp gekoppeld met een optimale indeling van de bebouwing van de ruimte. Zie het als wiskunde met het oog van een architect. 

Op basis van onze kennis van de wet- en regelgeving loodsen we projecten door alle gemeentelijke procedures. Dankzij onze ontwerp- en BIM vaardigheden, waar we met recht trots op zijn, tillen we de samenwerking naar een nog hoger niveau. Voor ons betekent samenwerking dat we met een open blik en een gezonde dosis ondernemerschap alle partijen in dit proces meenemen. Zo voegen wij waarde toe aan alle projecten. Altijd met het doel om samen kwalitatieve architectuur te realiseren.

Brandweer Halfweg
Holland Park
Birdview Holland Park

De kracht van vanzelfsprekendheid

Boparai heeft geen handschrift in vorm. Elk project krijgt de unieke aandacht die het verdient waarbij locatie en programma leidend zijn. Hierdoor krijgen de projecten een natuurlijke vanzelfsprekendheid wat altijd als een grote kwaliteit wordt gewaardeerd. Het is onze overtuiging dat in een tijd waarin de omgeving voortdurend aan verandering onderhevig is, de stad het meest gebaat is bij duurzame oplossingen.

Bekijk onze projecten