Coronavirus

24 maart 2020

Via deze weg wil Boparai Associates u graag informeren hoe wij, in deze tijd met uitzonderlijke maatregelen, onze werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren. Hierbij worden uiteraard de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Overheid opgevolgd.

Zo volgen wij het advies om zoveel mogelijk thuis te gaan werken en zal er in principe niet of zo weinig mogelijk fysiek vergaderd worden.

Wij merken dat er op creatieve manieren voor wordt gezorgd dat er op alle fronten kan worden doorgewerkt. Hierdoor hoeft de continu├»teit van de projecten niet in gevaar te komen. Wij doen er alles aan om zo effici├źnt mogelijk door te werken.

Per opdrachtgever en per medewerker zal het werk op basis van maatwerk worden georganiseerd.

De receptie en het secretariaat zijn beperkt beschikbaar en wij vragen u zoveel mogelijk per email contact te leggen. De contactgegevens van onze medewerkers kunt u vinden onder het kopje bureau op onze website. Daarnaast worden vergaderingen afgehandeld via de diverse digitale hulpmiddelen zoals Skype en Microsoft Teams.

Boparai doet er alles aan om ervoor zorgen dat de voortgang van onze projecten doorgang kan vinden met behoud van de kwaliteit van onze werkzaamheden. Precies zoals u dat altijd van ons bent gewend.

Boparai gaat ook in deze moeilijke tijd door!

We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de enigszins gewijzigde manier van werken, maar bij Boparai staat de gezondheid van onze medewerkers op de eerste plaats!

Deel deze pagina